Wiosenne menu w restauracji Jazz Bar

Wiosenne menu w restauracji Jazz Bar

JAZZ BAR
kwiecień 2016

 

W kwietniu zapraszamy na:

  • ZAPIEKANKĘ Z MŁODYCH ZIEMNIAKÓW Z RZODKIEWKĄ I PIECZARKAMI w delikatnym sosie karmelowym czosnkowym
  • CIASTO MARCHEWKOWE z orzechami włoskimi i lukrem oprószone skórką pomarańczową.
  • ZIELONE KOKTAJLE:
    • "Zielona Małgośka" - klasyczna Margarita z regionalnym alkoholem i zielonym jęczmieniem
    • "MojitoBeer" - piwo, limonka i świeża mięta. Takie Mojito tylko u nas!

© 2014 Thermaleo Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Atrakcje w sercu Uzdrowiska

Strona wykorzystuje pliki cookie.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Czytaj więcej…

Zrozumiałem